Over Theo's mechanische aap


Theo's Mechanische Aap is een werkplaats voor Makers.

Wij maken robots, bliepkastjes, automatische vliegmachines, CNC-freesmachines, 3D-printers, poëziefoons, laadstraten voor electrische auto's, websites, Android Apps, en andere zinvolle en nutteloze dingen. Ter lering en vermaak. Veelal gedreven door de passie om zelf dingen te maken.

De afgelopen tijd zijn we onder andere bezig geweest met de ontwikkeling van onze eigen robots,  het bouwen en verbeteren van een mutifunctioneel apparaat dat kan functioneren als CNC-frees, lasercutter en 3D-printer, het ontwikkelen en testen van een vliegerfoto camera installatie, het ontwikkelen van een laadstraat voor elektrische auto's, performance-tuning van rc-auto's, ontwikkeling van alternatieve electronische muziekinstrumenten, Arduino-toepassingen en nog veel meer. Je kunt het allemaal zien op deze website.

We hebben de beschikking over meerdere 3D-printers, CNC-freesmachines en andere dure computergestuurde apparatuur. Indien u zelf iets wil laten maken dan kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen samen met u een ontwerp maken en/of dit ontwerp produceren. Neem contact op voor meer informatie