Arduino workshop voor beginners

rein wo, 07/16/2014 - 22:42
Arduino is een open-source elektronisch prototyping platform gebaseerd op flexibele, gemakkelijk te gebruiken hardware en software. Het is bedoeld voor kunst, ontwerpers, hobbyisten en iedereen geïnteresseerd in het maken van interactieve objecten en omgevingen. Er zijn vele uitbreidingsmogelijkheden (shields) en een zeer actieve community op internet waardoor het eenvoudig is om een voorbeeld te vinden of hulp te krijgen bij je arduino project.
Zaterdag 11 oktober is er van 11.00 tot 16.00 uur een Arduino workshop bij de Mechanische Aap. De workshop is voor mensen die geen ervaring hebben met het programmeren van microcontrollers. Tijdens de workshop leer je hoe je de Arduino via je eigen laptop kunt programmeren en hoe je simpele schakelingen kunt maken met ledjes, knopjes en sensoren.
Voor 50 euro kun je deelnemen aan de workshop. Voor dit bedrag krijg je een Arduino + starterkit (diverse onderdelen) + lunch +koffie en thee. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar theo@mechanicape.com.

Op dit moment hebben we het te druk (met andere zaken) om op korte termijn weer een workshop te organiseren

Wil je een email ontvangen als wij weer een nieuwe workshop gaan organiseren? Meld je dan aan bij onze mailinglijst.