Nieuwsbrief maart 2010

We zijn bij Theo de winter weer goed doorgekomen en productief bezig geweest. Binnenkort wordt het weer mooi weer en dan gaat de aap natuurlijk naar buiten om te spelen met vliegtuigjes, drones en ander mechatronisch vermaak. Op dit moment zijn we met de volgende projecten bezig:

  • Point of presence robot (Detlef, Rein) -> Onderstel+aandrijving 95% compleet
  • Unmanned Aerial System (Don) -> 95% compleet -> ready to test.
  • VillaTeKoop 3D augmented reality environment (Rein, Detlef) -> 3d model bijna gereed -> ready to test
  • Ruud the Movie (Ruud) -> wordt druk aan gewerkt.
  • Arduinophant (Rein, Ruud, Elyon) -> planning
  • 3D Portaalrobot (Izzy, Elyon) -> planning
  • Rubberband gatling gun (Richard, Detlef) -> planning

 

Verder zijn we bezig geweest met het kweken van allerlij kleine zwembeestjes (Artemia's, guppen, vroemvroemvisjes, appelslakken en pomgurken) en beginnen we al aardig op een dierentuin te lijken. We hebben sinds kort ook een keyboard, een koelkast en een synthesizer die met elkaar zijn verbonden.

Theo is op dit moment nog op zoek naar een aantal geschikte veldjes waar we zonder al te veel problemen kunnen opstijgen en landen met ons vliegend materieel. Weet je een mooie locatie? Laat het ons dan even weten. We hebben minimaal 100x100 meter nodig zonder bomen.

Verder willen nogmaals duidelijk maken dat iedereen welkom is bij Theo. Neem ook je familie of vrienden mee. Wij zijn tijdens werkdagen geopend van 20:00 tot 23:30 uur. In het weekend zijn we vanaf 13:00 uur open. Je kunt buiten deze openingtijden ook bij ons terecht maar neem dan van te voren even contact op om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook even bellen met het onderstaande nummer, Toegang is gratis en koffie staat klaar. Je mag ook je eigen eten/drinken/gereedschap en knutselmateriaal meenemen en er is ook een niet-rook-ruimte ;-)

Lokatie

Netherlands
52° 5' 11.0184" N, 4° 17' 8.3184" E
NL